Aankomst
Vertrek
Code

Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

 

Activiteiten in Rotterdam

Rotterdam heeft vele mogelijkheden. Lees hieronder over een aantal activiteiten die wij aanraden. Vraag onze receptie medewerkers naar nog meer mogelijkheden!

Bezoek de Euromast in Rotterdam in de buurt van Hotel Milano

Euromast

Als u Rotterdam voor het eerst bezoekt, raden wij zeker aan om langs de Euromast te gaan voor een panoramisch uitzicht over de stad. De 185 meter hoge mast is het hoogste gebouw van Nederland en biedt een heel nieuw perspectief op onze moderne stad.

De Euromast maakt tevens deel uit van de Wereldfederaties van Grote Torens (WFGT): de 37 mooiste en hoogste torens van de wereld, zoals de Burj Khalifa, de Eiffeltoren en de Empire State Building.

Het is in de Euromast ook mogelijk om een tafel te reserveren en lekker te dineren of gewoon een drankje te doen. Met uitzicht over onze stad natuurlijk! 

Vanuit Hotel Milano bent u er op de fiets binnen 10 minuten, lopen duurt net geen 20 minuten.

Bezoek de Markthal in Rotterdam bij Hotel Milano

Markthal

Deze unieke architectonische vertoningen is een van de meest populaire attracties in Rotterdam en dient als kantoorgebouw, woonplek én markt, welke gevuld is met tientallen gelegenheden die internationale gerechten en dranken verkopen.

Tijdens de bouw van de Markthal zijn tijdens de opgraving veel historische voorwerpen gevonden in de grond van de bouwplaats. Het is mogelijk om deze historische items te bewonderen bij de roltrappen in het midden van de Markthal. Dit heet dan ook heel toepasselijk De Tijdtrap.

De Markthal is een absolute must-see en ligt op zo’n 20 minuten van het hotel.

Hotel Milano Bike tour

Fietstour / Fietsverhuur bij hotel

Een leuke en typisch Nederlandse manier om de highlights van Rotterdam te bewonderen is door mee te gaan met een fietstour! Nederlanders zijn namelijk echte fietsers. We fietsen naar ons werk, halen boodschappen en brengen de kinderen op deze wijze naar school. 

Als je in Nederland bent zal het je als toerist ook opvallen dat je overal fietsen en daarvoor bestemde paden ziet. Dankzij al die fietspaden, kun je als fietser zo veilig mogelijk rondrijden!

Om het echte Nederlandse gevoel te krijgen als toerist, kan fietsen in Rotterdam niet ontbreken op je bucketlist. 

Tijdens de highlight fietstour van seeRotterdam brengt de gids je langs alle bezienswaardigheden van de stad. Je begint in het centrum, fietst naar de Coolsingel, de Willemsbrug, Erasmusbrug, over de Kop van Zuid en richting de Markthal. Ook de Kubuswoningen en de Oude Haven mogen natuurlijk niet worden overgeslagen.

Hotel Milano De Hef Rotterdam

De Hef

Bezoek tijdens uw verblijf bij Hotel Milano in Rotterdam vooral de Koningshavenbrug, beter bekend als De Hef. De brug is al sinds 1993 niet meer in gebruik, en diende voorheen als overgang voor treinverkeer. De iconische brug was essentieel en een verbinding tussen het Noordereiland en Zuid. 

Het geheel is jaren geleden vervangen voor een tunnel in de Maas, maar zakt zo nu en dan nog eens naar beneden. Erg leuk om te zien, mocht je die mazzel hebben.

Spring na het ontbijt op de fiets en je bent vanaf Hotel Milano binnen 25 minuten bij De Hef!

Waarom kiezen voor Hotel Milano?

* Centraal gelegen
* Scherpe prijs
* Gratis Wi-Fi
* Lekker uitgebreid ontbijt inclusief
* Schone, comfortabele kamers
* Eigen parkeergelegenheid aanwezig
* Echte Rotterdamse gastvrijheid

Hotel Milano heeft dertig comfortabele rookvrije kamers waarvan het merendeel bereikbaar per lift. Eén, twee, drie en vierpersoonskamers/familiekamers voorzien van een kluis, flatscreen tv, koffie en theefaciliteiten. Ook beschikken alle kamers over een eigen badkamer, vernieuwd in 2018. De badkamer is voorzien van verschillende toiletartikelen. 

We hopen u snel te mogen verwelkomen!

Bekijk onze kamers