Aankomst
Vertrek
Code

Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

 
Twin kamer hotel Milano Rotterdam
Twin kamer hotel Milano Rotterdam
Twin kamer hotel Milano Rotterdam
Comfort Double

Welkom bij Hotel Milano Rotterdam

Sinds 1950 is Hotel Milano Rotterdam al een begrip in deze mooie havenstad. Hotel Milano Rotterdam is een echt familiehotel in het centrum en staat bekend om de échte Rotterdamse gastvrijheid en de eerlijke prijs. Onze wens is het u gemakkelijk te maken. U zult verblijven in ruime kamers met het ontbijt inbegrepen bij de prijs. Wij kijken er naar uit u te verwelkomen in Hotel Milano Rotterdam.

 

Bekijk onze kamers

Twin Kamer - Hotel Milano Rotterdam

Onze kamers

Alle hotelkamers zijn voorzien van gratis WiFi, flatscreen tv’s, een kluis en koffie en thee faciliteiten. De kamers die zich aan de voorkant van het hotel bevinden kijken uit op de levendige buurt in het centrum van Rotterdam en kamers aan de achterkant hebben uitzicht op de tuin.

Rotterdam - Hotel Milano Rotterdam

Hotel in Rotterdam

Het hotel bevindt zich in Rotterdam centrum. Vanuit hier ontdekt u makkelijk de leukste plekken van stad. In slechts enkele minuten wandelt u naar het iconische Rotterdam Centraal Station, het groene Museumplein, of ervaart u het nachtleven op Schouwburgplein. Laat u verrassen door het hippe winkelaanbod op de Nieuwe Binnenweg, of geniet van de vele concerten in Ahoy.

Te doen in Rotterdam